Mehmet: Erkan özür dilese ne olacak?

Trabzonspor’da son günlerde üst üste gelen 3 yenilgi kadar çok konuşulan bir başka konu da Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşananlardı. Osmanlıspor maçının devre arasında ikilinin soyunma odasında önce tartıştığı, sonra da Erkan Zengin’in takım ar

Mehmet: Erkan özür dilese ne olacak?
Trabzonspor’da son günlerde üst üste gelen 3 yenilgi kadar çok konuşulan bir başka konu da Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşananlardı. Osmanlıspor maçının devre arasında ikilinin soyunma odasında önce tartıştığı, sonra da Erkan Zengin’in takım arkadaşını yumrukladığı ortaya çıkmıştı. 
 
Bu süreci takiben Mehmet Ekici sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalırken, Erkan Zengin ise oynamaya devam etti, ardından İsveç Milli Takımı’na gitti. Fanatik'e açıklamalarda bulunan Mehmet Ekici ise sert konuştu
 
İşte Ekici'nin sözleri
 
‘Büyük bir ayıp’
 
“Aradan tam 3 hafta geçti. Ancak Erkan’la yaşadığımız olay hâlâ doğru bir şekilde çözülmedi. Trabzonspor’da ve Trabzon’da çok mutlu olduğunu her fırsatta tekrarlayan, bunu anlatmaktan kaçınmayan bir insandım. Şimdi bu olaydan ötürü hiç mutlu değilim. Bu çok ciddi bir olay ve çözülmemesi de büyük ayıp...”
 
‘Yalnız kaldım’
 
“Kulüpte bu olayın kapanmasını isteyenler var. Erkan bana soyunma odasında vurduğunda kimse bana destek çıkmadı. Bu durum sebebiyle çok yalnız kaldım. Ortada yaşanmış bir olay var ve eğer bir şey yapılmışsa, bunun bedeli ödenmeli. Süleyman Hurma, ‘Kendi aralarında olayı çözsünler’ demiş. Bunu anlamak mümkün değil. O zaman ben de ona vurayım, ödeşelim! Burada profesyonel bir iş yapıyoruz. Başında müdahale edilmeliydi. 
Erkan benden bu saatten sonra özür dilese ne olacak. Bana sahip çıkılmadı. İşler kötü gittiği zaman eleştiri olabilir. Ancak hep böyle kavga mı olacak. O zaman bu takımın hali ne olur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler