Mehmet Ekici sevinci

Trabzonspor’un bu sabah yaptığı antrenmanda Mehmet Ekici fırtınası esti. Golleriyle dikkat çeken Mehmet Ekici’nin oldukça moralli olduğu gözüktü. SADECE 3 MAÇTA OYNADI Geçen sezonun ikinci yarısında attığı goller ve ortaya koyduğu futbolla adeta takımı sı

Mehmet Ekici sevinci

Trabzonspor’un bu sabah yaptığı antrenmanda Mehmet Ekici fırtınası esti. Golleriyle dikkat çeken Mehmet Ekici’nin oldukça moralli olduğu gözüktü.

SADECE 3 MAÇTA OYNADI

Geçen sezonun ikinci yarısında attığı goller ve ortaya koyduğu futbolla adeta takımı sırtlayan Mehmet Ekici, bu sezona şanssız bir başlangıç yaptı. Sakatlığı nedeniyle ligin ilk haftalarında forma giyemeyen Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Osmanlıspor maçları olmak üzere sadece 3 karşılaşmada görev yapabildi. 

Osmanlıspor müsabakasından sonra tartıştığı Erkan Zengin’den yumruk yiyen Mehmet Ekici, büyük moral bozukluğu yaşadı, bir ara takımdan ayrılmayı düşündü. İstanbul’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra Trabzon’a dönerek çalışmalara başlayan Mehmet Ekici’nin bugünkü antrenmandaki formu teknik heyeti sevindirdi.

ESKİ GÜNLERE DÖNÜŞ

Özellikle mini çift kalede attığı gollerle yeniden eski günlerine döndüğü ve moral bozukluğunu üzerinden attığının işaretlerini veren Mehmet Ekici’nin, hafta sonundaki Medipol Başakşehirspor maçında ilk 11’de forma giymesinin beklendiği bildirildi. 4 maçtır takımdan ayrı olan Mehmet Ekici, antrenman bitiminde de arkadaşları soyunma odasına gitmesine rağmen sahada kalarak yaklaşık yarım saat frikik çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler