Mehmet Ekici karar aşamasında!

Trabzonspor’da Erkan Zengin ile yaşadığı problemin sıkıntıların yaşayan Mehmet Ekici kritik karar aşamasında. Osmanlıspor karşılaşmasının bitişinde Erkan Zengin’in Mehmet Ekici’yi yumruklaması ile patlak veren tatsız hadisenin ardından Ekici babasını Türk

Mehmet Ekici karar aşamasında!

Trabzonspor’da Erkan Zengin ile yaşadığı problemin sıkıntıların yaşayan Mehmet Ekici kritik karar aşamasında.

Osmanlıspor karşılaşmasının bitişinde Erkan Zengin’in Mehmet Ekici’yi yumruklaması ile patlak veren tatsız hadisenin ardından Ekici babasını Türkiye’ye çağırdı.

Yaşadığı hadiseden oldukça rahatsız olan Ekici haber61.net'e yaptığı açıklamada, "benim tek derdim bu sorunları halledip futboluma dönmekti ama bu olmadı. Yaşanılan bu hadisede ben bana verilen değeri bir kez daha anladım.Babam başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirecek ve buna göre yol haritamızı belirleyeceğiz. Herkes benim nasıl bir insan olduğumu iyi bilir. " dedi. Ekici yaşanan bu hadiseden dolayı çok kırıldığını belirtti.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor