Mehmet Ekici forma bekliyor

Trabzonspor'da sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici ile ilk maçında dirseğinde meydana gelen esneme nedeniyle 50 gündür sahalardan uzak kalan Güray Vural, tamamen iyileşti. Bir süredir takımla birlikte çalışmalara

Mehmet Ekici forma bekliyor

Trabzonspor'da sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici ile ilk maçında dirseğinde meydana gelen esneme nedeniyle 50 gündür sahalardan uzak kalan Güray Vural, tamamen iyileşti.

Bir süredir takımla birlikte çalışmalara başlayan Ekici ve Vural'ın teknik direktör Hami Mandıralı'nın şans vermesi durumunda Gaziantepspor ile oynanacak maçta forma giyebileceği bildirildi.

Antrenmanlarda oldukça neşeli gözüken Ekici ise 4 günlük izinde de tatil yapmayarak antrenman eksiğini gidermeye çalıştı. Mehmet'in hocası Mandıralı'ya, "Formamı gerçekten çok özledim. Bana şans verirseniz çok mutlu olurum. Eksiklerimi hızla gideriyorum" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler