Mehmet Ekici bu konuda lider!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Trabzonspor'da kullandığı serbest vuruşlarla takıma büyük katkı sağlayan Mehmet Ekici yaptığı asistlerlede lider oldu.Mehmet Ekici böylece bu sezon Süper Lig'de 11

Mehmet Ekici bu konuda lider!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Trabzonspor'da kullandığı serbest vuruşlarla takıma büyük katkı sağlayan Mehmet Ekici yaptığı asistlerlede lider oldu.

Mehmet Ekici böylece bu sezon Süper Lig'de 11 asist sayısına ulastı ve bu alanda yeniden ilk sıraya çıktı.

Mehmet dün maç sonrası yaptıgı açıklamada, "Çok pozisyon verdik ama sonuçta kazandık. Avrupa kupalarına katılmak için bu galibiyet çok önemliydi. Kalan dört haftada oynayacagımız dört maçı da kazanıp, Avrupa'da yer almak istiyoruz. SıradaBursaspor maçı var. Evimizde yine galip gelecegiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor