Mehmet Ekici: "Artık son olsun"

Trabzonspor’un en önemli oyuncularından biri olan, ancak şanssız bir sezon geçiren Mehmet Ekici, geçtiğimiz Ocak ayının sonunda idmanda sakatlanmıştı. Gurbetçi yıldız, adalesindeki sakatlık geçtikten sonra ilk maçına önceki gün çıktı.   Samsunspor ile yap

Mehmet Ekici: "Artık son olsun"
Trabzonspor’un en önemli oyuncularından biri olan, ancak şanssız bir sezon geçiren Mehmet Ekici, geçtiğimiz Ocak ayının sonunda idmanda sakatlanmıştı. Gurbetçi yıldız, adalesindeki sakatlık geçtikten sonra ilk maçına önceki gün çıktı.
 
Samsunspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasına ilk 11’de başlayan yıldız futbolcu, açıklamalarda bulundu.
 
“Bir futbolcu için oynamak çok önemlidir. İlk yarı gayet iyiydi, ikinci devre ise biraz yorgunluk hissettim. İstediklerimi sahada yapabildim. Artık bu şanssız sakatlıkların son olmasını istiyorum. Kalan maçlarda takımıma yardımcı olmayı hedefliyorum. Taraftarımızı mutlu etmek adına elimizden geleni yapacağız, maksimum puan toplayarak sezonu tamamlayacağız. “
 
FATİH HOCA'YA MESAJ GÖNDERDİ
 
“En kısa zamanda eski formumu yakalamayı hedefliyorum. Önümüzde çok önemli bir Avrupa Futbol Şampiyonası var. Trabzonspor forması altında göstereceğim performansla, Fatih Terim hocamızın gözüne girip, Fransa’daki finallerde yer alacak kadroda olmayı umut ediyorum.” (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler