Mehmet Ekici 11'e dönüyor

Sakatlık sürecinden sonra genelde oyuna kulübede başlayan Mehmet Ekici, son Galatasaray sınavında ise hiç süre alamamıştı. Bu duruma rağmen en ufak bir küskünlük yaşamayan ve formunu giderek yükselten deneyimli futbolcunun hafta sonunda oynanacak olan Osm

Mehmet Ekici 11'e dönüyor
Sakatlık sürecinden sonra genelde oyuna kulübede başlayan Mehmet Ekici, son Galatasaray sınavında ise hiç süre alamamıştı. Bu duruma rağmen en ufak bir küskünlük yaşamayan ve formunu giderek yükselten deneyimli futbolcunun hafta sonunda oynanacak olan Osmanlıspor mücadelesinde ilk 11’de şans bulma olasılığı arttı.
 
Ekici ile görüşen Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Şota’nın da, “Sana güveniyorum. Profesyonelliğine inancım tam” mesajlarıyla futbolcusunu yüreklendirdiği öğrenildi. Mehmet Ekici’nin de kendisine duyulan güvene ve kararlara sonuna kadar saygı duyduğunu vurgulayarak, “Benim, küsme, forma savaşını bırakma gibi bir lüksüm zaten yok. Oynadığım zamanki kadar kulübede olduğumda da karara saygı duyarım” ifadelerini kullandığı belirtildi. 
 
Özer Hurmacı kulübeye 
 
Taraftarların, attığı nefis frikik golleri sebebiyle ‘Bombacı’ ismini taktığı Mehmet Ekici’nin as takıma monte edilmesiyle birlikte Şota’nın Özer Hurmacı’yı kulübeye çekmesi ve maçın ilerleyen dönemlerinde kendisini koz olarak sahaya sürmesi gündemde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor