Mehmet: Daha çok çalışmalıyım

Trabzonspor'da sakatlığı geçtikten sonra ilk kez Akhisar Belediyespor maçında forma giyen Mehmet Ekici, takımda kendisine yer açabilmek için geçtiğimiz sezondan daha iyi bir performans sergilemek zorunda olduğunu söyledi.    Mehmet, rekabetin üst düzeyde

Mehmet: Daha çok çalışmalıyım
Trabzonspor'da sakatlığı geçtikten sonra ilk kez Akhisar Belediyespor maçında forma giyen Mehmet Ekici, takımda kendisine yer açabilmek için geçtiğimiz sezondan daha iyi bir performans sergilemek zorunda olduğunu söyledi. 
 
Mehmet, rekabetin üst düzeyde olduğu bir takım olduklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz yıl attığım frikik golleri kendime olan güvenimi geri kazanmamda önemli rol oynadı. Bu sezon da gollerime devam etmek istiyorum. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarımla birlikte benim olmadığım maçlarda sergilenen mücadeleci futbola katkı yapacağım. Takımı dışarıdan izlerken heyecanlanıyordum. Milli takım kampında da eksiklerimi giderip daha da hazır olacağım" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler