Medjani'den Beşiktaş'a gözdağı!

Trabzonspor’da son haftaların en formda ismi kuşkusuz Carl Medjani...G.Saray ve G.Birliği maçlarında takımına hayat veren Medjani, şimdi de gözünü Beşiktaş’a dikti. Kartal’a da gol atmak istediğini ifade eden Cezayirli şöyle konuştu:‘ELLERİ BOŞ GİDECEKLER

Medjani'den Beşiktaş'a gözdağı!

Trabzonspor’da son haftaların en formda ismi kuşkusuz Carl Medjani...

G.Saray ve G.Birliği maçlarında takımına hayat veren Medjani, şimdi de gözünü Beşiktaş’a dikti. Kartal’a da gol atmak istediğini ifade eden Cezayirli şöyle konuştu:

‘ELLERİ BOŞ GİDECEKLER’

“Biz kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Avrupa hedefimiz var. Şampiyonun kimin olacağı umurumuzda değil. F.Bahçe ile iki kez berabere kaldık. G.Saray’ı iki kez yendik. Beşiktaş’a karşı ilk maçı kaybettik. Onları da yenmek istiyoruz. Beşiktaş’a da gol atmak istiyorum ve bizden korksunlar. 3-0’un rövanşını almak istiyoruz. Artık İstanbul takımları bu şehirden elleri boş gidecekler.”

GİZLİ FORVET MEDJANİ

Stoperde ve ön liberoda oynayan Medjani, adeta gizli forvet görevi görüyor. Takımın, en fazla süre alan yabancı oyuncularından biri olan Cezayirli, attığı gollerle de dikkat çekiyor. Ligde 6, Avrupa Ligi’nde 1 gol atan Medjani, 7 kez ağları havalandırdı. Fırtına, Carl Medjani’nin gol attığı 5 karşılaşmada 13 puan elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler