Medjani İspanyolları peşine taktı!

Trabzonspor'da alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulüpten ayrılan ve Başkan Muharrem Usta döneminde geri getirmek için çaba sarfedilen ancak Levante'ye transfer olan Medjani değere bindi.   Bedelsiz olarak Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra transfer oldu

Medjani İspanyolları peşine taktı!
Trabzonspor'da alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulüpten ayrılan ve Başkan Muharrem Usta döneminde geri getirmek için çaba sarfedilen ancak Levante'ye transfer olan Medjani değere bindi.
 
Bedelsiz olarak Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra transfer olduğu İspanyol ekibi Levate'de çok iyi performans gösteren Carl Medjani, takımının değişilmez oyuncusu oldu. İstikrarı ile beğeni toplayan Cezayirli oyuncu diğer İspanyol takımlarının da dikkatini çekti.
 
Carl Medjani’nin, Levante lige tutunduğu takdirde kalmayı kabul edebileceği, aksi takdirde yoluna bir başka İspanyol ekibinde devam etme ihtimalinin fazla olduğu ifade edildi. Medjani ile ilgilenen ekiplerin isimleri verilmese de, şu an ligde Avrupa Ligi’ne katılma yarışı veren bazı takımlar oldukları kaydedildi.  (Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler