M'Bia'dan veda mesajı!

Trabzonspor'da alacakları nkonusunda sürekli sorun çıkaran ve devre arası transfer döneminde yapılan görüşmeler sonucunda Çin'in Hebei China Fortune'ye takımına transfer olan Stephan M'a sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı. Instagram hesabı üzeri

M'Bia'dan veda mesajı!

Trabzonspor'da alacakları nkonusunda sürekli sorun çıkaran ve devre arası transfer döneminde yapılan görüşmeler sonucunda Çin'in Hebei China Fortune'ye takımına transfer olan Stephan M'a sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.

Instagram hesabı üzerinden futbolcuların asker selamı yaptığı fotoğrafı paylaşan M'Bia, fotoğrafın altına ise "Trabzonspor'u asla unutmayacağım" yazdı. 

M'Bia yaptığı paylaşımda "Trabzonspor gibi bir kulübü bırakmak zordur. Tarfatar her zaman bize destek oldu. Ben sadece 6 ay oynadım ama taraftar beni ikna etti. Trabzonspor'u asla unutmayacağım. Trabzonspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

adsiz-129.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor