M'bia'dan Trabzonspor'a transfer önerisi

Transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Papy Djilobodji'yi Chelsea'ye kaptıran Trabzonspor'a Mbia'dan yeni bir 'yıldız adayı' önerisi geldiği bildirildi. Bu oyuncu; Fransa 2. Ligi ekiplerinden Nimes'te forma giyen stoper Jerome Guihoata. Mbia'nın, 2

M'bia'dan Trabzonspor'a transfer önerisi
Transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Papy Djilobodji'yi Chelsea'ye kaptıran Trabzonspor'a Mbia'dan yeni bir 'yıldız adayı' önerisi geldiği bildirildi. Bu oyuncu; Fransa 2. Ligi ekiplerinden Nimes'te forma giyen stoper Jerome Guihoata. Mbia'nın, 20 yaşındaki vatandaşı için 'Kamerun'da geleceğin Rigobert Song'u olarak bakılıyor' dediği ifade ediliyor. 
 
Sağ bekte de oynuyor 
Teknik heyetin, Mbia'nın isteği üzerine Guihoata'yı da takip edilecek oyuncular arasına alacağı kaydedildi. Şimdiden 5 kez Kamerun Milli Takımı'nda oynayan Guihoata, hem sağ hem sol stoper olarak görev yapıyor. Sağ bekte de oynayabiliyor. 1.83 boyundaki oyuncu, Fransa'da daha önce Tours ve Valenciennes takımlarında forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor