M'bia'dan N'Doye'ye övgü!

Trabzonspor'un yeni transferi Stephan M'bia kendi gibi yeni transfer Dama N'Doye'ye övgüler yağdırdı. Kamerunlu futbolcu, "Trabzonspor iyi bir karakter ve golcü transfer etti. Takıma önemli katkı sağlayacaktır. Çünkü bu özellikte bir futbolcu. Cardozo ile

M'bia'dan N'Doye'ye övgü!

Trabzonspor'un yeni transferi Stephan M'bia kendi gibi yeni transfer Dama N'Doye'ye övgüler yağdırdı.

Kamerunlu futbolcu, "Trabzonspor iyi bir karakter ve golcü transfer etti. Takıma önemli katkı sağlayacaktır. Çünkü bu özellikte bir futbolcu. Cardozo ile iyi bir ikili oluşturacak ve rakiplerin korkulu rüyası olacaklar. Taraftarımız zaferlere hazır olsun " diye konuştu.

N'Doye idmanlardaki hırsıyla göz doldururken takım ile hemen kaynaşan Senegalli'nin gelişinin ardından Şota'nın çift forvetli sistemi denemesi bekleniyor.

Senegalli oyuncunun kalitesini kısa sürede takıma yansıtacağına inandığını söyleyen Şota, "N'Doye transferi çok yerinde ve zamanında oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor