Mbia'da sıcak saatler

Geçtiğimiz hafta Trabzon'a gelerek kenti gezen ve sportif direktör Süleyman Hurma ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Mbia'da sıcak saatler devam ediyor. Bordo-Mavililer’in geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi kupasını kaldıran Kamerunlu futbolcuya 3 yıllık teklifin

Mbia'da sıcak saatler
Geçtiğimiz hafta Trabzon'a gelerek kenti gezen ve sportif direktör Süleyman Hurma ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Mbia'da sıcak saatler devam ediyor.
 
Bordo-Mavililer’in geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi kupasını kaldıran Kamerunlu futbolcuya 3 yıllık teklifini yaptığı, sözleşmeleri hazırlattığı ve artık son kararı beklemeye başladığı öğrenildi. Özellikle İtalyan ekibi İnter’den de teklif aldığı belirtilen Mbia’nın hafta başına kadar yanıtını aktaracağı bildirildi. Şu ana kadar en iyi teklifi yapan Trabzonspor’un transferdeki rakiplerine göre önde ve Mbia’ya çok yakın olduğu ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor