M'bia yılın futbolcusu ödülüne aday!

Afrika Futbol Konfederasyonu yılın futbolcusu ödülü için gösterdiği 35 aday arasında ligimizden Trabzonsporlu Stephane Mbia yer aldı.   2015 yılında Afrika’da yılın futbolcusu ödülü için adaylar açıklandı. Listede ligimizden Trabzonspor forması giyen Kame

M'bia yılın futbolcusu ödülüne aday!
Afrika Futbol Konfederasyonu yılın futbolcusu ödülü için gösterdiği 35 aday arasında ligimizden Trabzonsporlu Stephane Mbia yer aldı.
 
2015 yılında Afrika’da yılın futbolcusu ödülü için adaylar açıklandı. Listede ligimizden Trabzonspor forması giyen Kamerunlu Stephane Mbia yer aldı. 35 kişilik aday listesinde Borussia Dortmund’un Gabonlu golcüsü Pierre-Emerick Aubameyang, Porto’dan Yacine Brahimi ve Vincent Aboubakar, Manchester City’nin tecrübeli orta saha oyuncusu Yaya Toure, Valencia’lı Sofiane Feghouli ve takım arkadaşı Ayman Abdennour Swansea’li Andre Ayew, CSKA Moskova’lı Ahmed Musa, dünyada yılın futbolcusu adayları arasında da bulunan Bournemouth’lu Christian Atsu gibi isimler de yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor