M'bia UEFA savunmasında da kullanılacak!

Trabzonspor’da sezon başında transfer edilen, ancak futbolundan çok sık sık alacakları sebebiyle yaşanan krizlerle medyada yer alan Mbia’nın Çin’e 6 milyon Euro’ya satılması sadece ekonomik anlamda bir rahatlamaya sebep olmadı.   Deneyimli futbolcunun böy

M'bia UEFA savunmasında da kullanılacak!
Trabzonspor’da sezon başında transfer edilen, ancak futbolundan çok sık sık alacakları sebebiyle yaşanan krizlerle medyada yer alan Mbia’nın Çin’e 6 milyon Euro’ya satılması sadece ekonomik anlamda bir rahatlamaya sebep olmadı.
 
Deneyimli futbolcunun böylesi yüksek bir rakamla ayrılması, UEFA ile Finansal Fair-Play görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibinin elini masada da güçlendirecek. Kadroda yaşanan ekonomik revizyonu UEFA yetkililerine sunmaya ve detaylı bir savunma yapmaya hazırlanan Bordo-Mavili ekibin idarecileri için Mbia’nin satışı en değerli kalem oldu.
 
Trabzonspor’un yöneticilerinin, “Gelir-gider dengesi konusunda büyük çaba harcıyoruz. Ayrıca, geleceğe dair de önemli projelerimiz var. Üstelik tüm bunları 1.5 ay gibi hayli kısa sayılabilecek bir periyotta gerçekleştirdik” diyerek ek süre istemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor