M'bia Krizinde Son Durum!

Trabzonspor'un sezon başında 2.2 milyon euro imza parası, 2.6 milyon euro yıllık ve 5 bin euro maç başı ücretle transfer ettiği Stephane Mbia, transfer taksidinin zamanında ödenmediği gerekçesiyle 4 Aralık'ta kulübe faizlerle birlikte 2.8 milyon lira öden

M'bia Krizinde Son Durum!
Trabzonspor'un sezon başında 2.2 milyon euro imza parası, 2.6 milyon euro yıllık ve 5 bin euro maç başı ücretle transfer ettiği Stephane Mbia, transfer taksidinin zamanında ödenmediği gerekçesiyle 4 Aralık'ta kulübe faizlerle birlikte 2.8 milyon lira ödenmesi konusunda ihtar çekti. Dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2.8 milyon euronun 500 bin eurosunu ödedi ve Kamerunlu oyuncuya 2.3 milyon euro borç kaldı.
 
Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim de, göreve gelir gelmez Mbia'nın 850 bin euroluk transfer taksitini ödedi. Ancak Kamerunlu oyuncu, sözleşmesinde alacağının geciktiği her gün için ekstra faiz ödeneceği maddesine dayanarak, kulübe ikinci kez ihtar gönderdi ve kalan 1 milyon 450 bin euroluk alacağını da istedi.
 
Muharrem Usta yönetiminin, Mbia'nın avukatlarıyla yarın bir kez daha görüşeceği, kalan borç için taksitlendirme isteyeceği öğrenildi. Anlaşma olmadığı takdirde Mbia'nın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmek için FIFA'ya başvurması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor