M'bia: Kimse suçlu değildir!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Mbia, Galatasaray derbisinde kendi kalesine attığı gol nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Evet mağlup olduk, üzgünüz ama telafi edebiliriz. Yenilen bir golden dolayı kimse suçlu değildir. Takım olarak kazanılır ve kaybe

M'bia: Kimse suçlu değildir!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Mbia, Galatasaray derbisinde kendi kalesine attığı gol nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Evet mağlup olduk, üzgünüz ama telafi edebiliriz. Yenilen bir golden dolayı kimse suçlu değildir. Takım olarak kazanılır ve kaybedilir" dedi.

Tecrübeli orta saha, "Maç öncesinde yaptığımız toplantılarda sadece galibiyeti düşünmüştük. Rakibimizi çok iyi analiz etmiştik. Hatta maç içerisinde sonucu elde edebileceğimiz birçok pozisyon yakaladık ancak atamadık" diye konuştu.

GERİLİMİN ARTMASI NORMAL

Mbia maç içerisinde yaşanan gerginlikler ve hakemin yönetimiyle ilgili olarak ise, "Sahada adrenalin oldukça yüksek oluyor. O yüzden gerginliklerin olması çok normal. Hakemin yönetimi için benim yorumda bulunmam doğru olmaz. Bu konuda yöneticilerimiz gereken şeyleri söylemişler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor