"M'Bia ile Görüşmelerimiz..."

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, bordo-mavili kulüpte yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un 1 haftadır gündemini meşgul eden M'Bia ile ilgili olarak Örem, oyuncu ile yapılan görüşmelerin

"M'Bia ile Görüşmelerimiz..."
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, bordo-mavili kulüpte yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un 1 haftadır gündemini meşgul eden M'Bia ile ilgili olarak Örem, oyuncu ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Başkanımız Sayın Muharrem Usta, bu görüşmeleri yapıyor. M'Bia zamanında görevi gereği geldi ve antrenmanlara başladı. Görüşmeler devam ediyor henüz netleştirmedik. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda atılması gereken en önemli adımlardan bir tanesi olduğuna inanıyoruz. Sözleşmesi konusunda İnşallah güzel bir yere geleceğiz “ifadelerini kullandı.
 
"FİYATI OLUŞTUĞUNDA TRANSFERİ OLMAYACAK BİR FUTBOLCU YOKTUR"
 
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Cardozo ile ilgili bir gündemleri olmadığını belirterek, "Takımın en önemli oyuncularından bir tanesi Cardozo ile yolumuza devam ediyoruz. Cardozo'nun kalması ya da gitmesi gibi bir gündemimiz yok. Herkes şunu bilmedir ki fiyatı oluştuğunda gitmeyecek veya transferi olmayacak bir futbolcuda Türkiye'de değil dünyada yoktur zaten" diye konuştu.
 
"SADİ TEKELİOĞLU BU TAKIMIN BİR MİĞFERİ, BİR ASKERİ OLMUŞTUR"
 
Asım Örem, teknik direktör Sadi Tekelioğlu hakkında da açıklamalarda bulunarak, "Sadi hoca her zaman bu takımın bir miferi bir askeri olmuştur. Kendisi altyapıdan sorumludur. İhtiyacımız olduğu zamanda A takımda elinden gelen gayreti göstermekte, biz teknik adamla ilgili görüşmeleri sürdürüyoruz. Hala bu konuda bir neticeye varmadık. Bunun için biraz sabır istiyoruz. Gerçekleştiğinde Trabzonspor için iyi bir sonuç olacaktır. Bu gerçekleşmeye göre de Sadi hoca ile nasıl yapacağımıza karar vereceğiz. Sadi hoca şuan takımın başında ara dönemi geçiriyoruz" dedi.
 
"YÖNETİM OLARAK MİSYONUMUZ TRABZONSPOR ESKİ KİMLİĞİNE BÜRÜNDÜRMEKTİR"
 
Örem, Trabzonspor yönetimi olarak en önemli misyonlarından bir tanesi, Trabzonspor eski kimliğine büründürmek olduğunu vurguladı. Asım Örem, bunu da kendi öz evlatlarıyla oluşacak çekirdek kadroların desteklenmesiyle olacağını belirterek, şöyle konuştu:
"Bu nedenle altyapı bizim için çok önemli. Bu amaçla Sadi Tekelioğlu A Takımda görevli olsa da altyapıdan sorumlu hocamızdır. Altyapı hocalarımızla da halen ilişki halindedir orayı da idare ediyor. 3 ay sonrası, 5 ay sonrası şu olacak, bu olacak demeyi çok doğru bulmuyorum. Böyle sabırsızlıkla atılacak adımların faydadan ziyade zarar vereceğine inanıyorum. Kurumsallaşma adına altyapıda atılması gereken ne adım varsa hep birlikte yapacağız. 1461 Trabzon pilot takımımız, aynı amaçla kurulmuş ama son dönemlerine baktığımızda amacından sapmaya doğru bir görüntü verdiğini görüyoruz. Burada bir revizyon meydana gelecektir. Önümüzdeki günlerde bir kongresi var bu kongrede 1461 Trabzon şekillenecektir"
 
"50. YILIMIZDA BİZİ ŞAMPİYONLUĞA SÜRÜKLEYECEK TEKNİK ADAMI TERCİH EDECEĞİZ"
 
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, 50. yılında Trabzonspor'u şampiyonluğa sürükleyecek teknik adam tercih etme noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Lucescu'yu bütün dünya tanıyor. Özellikle altyapıya oyun sistemine ve kurumsallaşmaya önem veren bir teknik adam. Bu konuda gerekli adımlar atılıyor ama Lucescu olacak diye de bir karar çıkmış değildir. Bura da önemli olan Lucescu konumunda rol model bir teknik adam Trabzonspor'un başına gelmeli. 2017 yılında, yani 50. yılımızda şampiyonluğa bizi sürükleyecek. Özellikle altyapıdan gelecek olan oyuncuları bu takıma katarak bu işi yapması önemli. Bu kapsamda hoca tercihimiz zaman içerisinde gelişecektir “şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler