M'bia Altın Top Ödül töreninde şaşırttı!

2015 FIFA Altın Top ödül töreni dün gerçekleşti. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Neymar'ın son 3'e kaldığı yarışta 1. sırayı Arjantinli futbolcu aldı. Altın Top ödül töreninde FIFA'ya bağlı tüm ülkelerin milli takımının kaptanı, milli takımın teknik di

M'bia Altın Top Ödül töreninde şaşırttı!
2015 FIFA Altın Top ödül töreni dün gerçekleşti. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Neymar'ın son 3'e kaldığı yarışta 1. sırayı Arjantinli futbolcu aldı. Altın Top ödül töreninde FIFA'ya bağlı tüm ülkelerin milli takımının kaptanı, milli takımın teknik direktörü ve o ülkeden bir medya mensubu oylarını kullanıyor.
 
Stephane Mbia, Altın Top töreninde kimlere oy verdi?
 
Kamerun Milli Takımı kaptanı olarak Trabzonsporlu Stephane Mbia da oy verdi. Ancak 29 yaşındaki futbolcunun tercihleri oldukça farklıydı. İlk 3'e kalan Messi, Ronaldo ve Neymar'a oy vermeyen Mbia'nın seçimleri sırasıyla Yaya Toure, Ibrahimovic ve Neuer oldu. Oy kullanan futbolcular arasında Yaya Toure'yi ilk sıraya koyan tek kişi Mbia oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler