Markovic: Sadece 1-0 yaptık

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, play-off çeyrek final serisinde 1-0 öne geçmelerine rağmen her şeyin henüz bitmediğine dikkati çekti. Maçın büyük kısmında kontrolü ellerinde tuttuklarını vurgulayan Markovic, "Sonlarına doğru verdiğim

Markovic: Sadece 1-0 yaptık
Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, play-off çeyrek final serisinde 1-0 öne geçmelerine rağmen her şeyin henüz bitmediğine dikkati çekti.
 
Maçın büyük kısmında kontrolü ellerinde tuttuklarını vurgulayan Markovic, "Sonlarına doğru verdiğimiz 19 hücum ribaundu ve top kayıplarıyla rakibin dengeyi sağlamasına neden olduk. Çok büyük efor sarf ettik. Sonuçta sadece 1-0 yaptık. Uzun süre oynayan oyuncularımızı toparlamamız lazım. Bir sonraki maça hazır olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 
Bordo-mavili basketbolcu Can Altıntığ ise şans basketlerinde başarılı olduklarını ve ikinci maçı da kazanıp, yarı finale çıkmak istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor