Markovic: Fena başlamadık ama!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, Anadolu Efes karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.Markovic, Anadolu Efes'in yarı finalde oynaması gerektiği gibi oynadığını vurgulayarak, "Maça fena başlamadık ama ikinci çeyrekte rakibin yaptığı

Markovic: Fena başlamadık ama!

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, Anadolu Efes karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Markovic, Anadolu Efes'in yarı finalde oynaması gerektiği gibi oynadığını vurgulayarak, "Maça fena başlamadık ama ikinci çeyrekte rakibin yaptığı alan savunmasında iyi hücum edemedik. Rakip maçı bu şekilde kazandı" ifadelerini kullandı.

Markovic, serinin ikinci maçında daha konsantre olmaları ve kuvvetli oynamaları gerektiğini kaydetti.

Bordo-mavili takım oyuncusu Can Altıntığ da İstanbul'daki 2. maçı kazanıp Trabzon'a avantajlı gitmeyi amaçladıklarını vurguladı.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ!

Nenad Markovic soyal medya üzerinden mesaj yayınladı. Markovic yayınladığı mesajda "inanılmaz desteğiniz için teşekkür ederiz. Biz savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

adsiz-066.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor