Marko Marin'den Mario Gomez'e gönderme

Trabzonsporlu oyuncu Marko Marin kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş maçı sonrasında Alman Oyuncu mario Gomez'e göndermede bulundu. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesi

Marko Marin'den Mario Gomez'e gönderme

Trabzonsporlu oyuncu Marko Marin kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş maçı sonrasında Alman Oyuncu mario Gomez'e göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesi sonrasında evinin bahçesinde kar içine girmiş halde bir fotoğrafını paylaşan Trabzonsporlu oyuncu Marko Marin, Beşiktaşlı oyuncu Mario Gomez'e göndermede bulundu.

Alman oyuncu vatandaşı Gomez'e paylaştığı fotoğrafın altına Almanca olarak "Nerdesin Mario ? Oynayabilirdik" yazarak göndermede bulundu. Fotoğraf sosyal medyada oldukça ilgi gördü

1-797.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor