Marko Marin'den kötü haber

Trabzonspor’da Başakşehir provaları aralıksız sürerken, teknik direktör Şota, Marko Marin’den gelen kötü haberle sarsıldı. Gaziantepspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve tedavisi devam eden Alman yıldızın bu haftaki karşılaşmada

Marko Marin'den kötü haber
Trabzonspor’da Başakşehir provaları aralıksız sürerken, teknik direktör Şota, Marko Marin’den gelen kötü haberle sarsıldı. Gaziantepspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve tedavisi devam eden Alman yıldızın bu haftaki karşılaşmada şans bulmasının da imkansız olduğu öğrenildi. 
 
Başarılı futbolcunun da bu haber sebebiyle moralinin çok bozulduğu ve bir an önce sahalara dönmek için sabırsızlandığı belirtildi. Karadeniz ekibinin hocasının İstanbul deplasmanında Marko Marin’in yerine kimi oynatacağına dair kararını ise yapılacak son taktik provada vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor