Marko Marin Trabzon'da!

Trabzonspor, Bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin ile prensipte anlaştıklarını bildirmesinin ardından oyuncuyu Trabzon'a getirdi. İstanbul'dan özel uçakla saat 23:00 sularında Trabzon Havaalanına inen Marko Marin'i az sayıda taraftar karşıladı.Sporti

Marko Marin Trabzon'da!

Trabzonspor, Bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin ile prensipte anlaştıklarını bildirmesinin ardından oyuncuyu Trabzon'a getirdi.

İstanbul'dan özel uçakla saat 23:00 sularında Trabzon Havaalanına inen Marko Marin'i az sayıda taraftar karşıladı.Sportif Direktör Süleyman Hurma,Teknik Direktör Şota Arveladze ile Marco Marin ile aynı uçakta Trabzon'a geldi.Marin'in yarın bir dizi sağlık kontrolünün ardından imza atması bekleniyor.

Öte yandan Haber61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma oyuncu ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek Matin yarın sağlık kontrolünden geçecek.Şu anda 1. önceliğimiz Marin transferini tam anlamıyla bitirmek, diğer transferleri de sonlandıracağız dedi.

ag.jpg

2-194.jpg

3-087.jpg

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler