Marko Marin: Dehşet verici!

Trabzonspor -Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından kadro dışı kalan isimler arasında yer alan Marko Marin, Sport1 isimli internet sitesine olayları değerlendirdi.   Olayları dehşet verici olarak niteleyen Marin, yaşananları sadece futbolun geneli

Marko Marin: Dehşet verici!
Trabzonspor -Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından kadro dışı kalan isimler arasında yer alan Marko Marin, Sport1 isimli internet sitesine olayları değerlendirdi.
 
Olayları dehşet verici olarak niteleyen Marin, yaşananları sadece futbolun geneli için değil, özellikle Trabzonspor için çok kötü olduğunu söyledi. Onur'un formasını ve eldivenlerini çıkararak sahayı terke etmesini değerlendiren Marin " Onur takımın kaptanı ve taraftarlar için de çok önemli. Sinyal vermek ya da "artık yeter" demek istedi" ifadelerini kullandı.
 
Bazı şeylerin değişmesi gerektiğini ifade eden Marko Marin, bu olaylardan sorumlu olan kişilerin Trabzonspor’un hiç bir karşılaşmasını izleyemeyeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler