Marin'den Arda taktiği

Sivasspor karşılaşmasında takımını öne geçiren golü atan Marko Marin, gol sevincinde tüm takım yedek kulübesine koşunca Sivasspor'un santra yapmasını önlemek için gol sevincini yarıda bıraktı.   Karşılaşmanın 14.dakikasında serbest vuruştan topu kaleye gö

Marin'den Arda taktiği
Sivasspor karşılaşmasında takımını öne geçiren golü atan Marko Marin, gol sevincinde tüm takım yedek kulübesine koşunca Sivasspor'un santra yapmasını önlemek için gol sevincini yarıda bıraktı.
 
Karşılaşmanın 14.dakikasında serbest vuruştan topu kaleye gönderen Marko Marin, topu ağalara gönderdi. Büyük bir sevinç yaşayan takım komple yedek kulubesinde koştu. Gürcü teknik adam ile sevinen futbolcuların içinden Alman futbolcu Marko Marin, tüm takımın kendi yarı alanında olduğunu farkedince akıllca bir davranışta bulundu. Marin, Sivassporlu futbolcuların santra vuruşunu engellemek adına hemen Sivasspor yarı alanına koştu. ALman futbolcunun bu hareketi olası bir golü önlerken Marin taraftarlardan büyük beğeni topladı. Marin'nin bu hareketi 'Futbol zekası' diye yorumlandı. Öte yandan İzlanda maçında Selçuk İnan'ın golünün ardından Arda Turan'da aynı hareketi yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler