Marin Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'un Alman yıldızı Marko Marin, Spor Toto Süper Lig içerisindeki yarışı değerlendirdi. Son 3 maçta aldıkları sonuçlarla kırılma dönemi yaşadıklarını belirten Marin, rakiplerinin de benzer süreçler yaşayacağını iddia etti.    Marin, milli maçlar

Marin Trabzonspor'da kalacak mı?
Trabzonspor'un Alman yıldızı Marko Marin, Spor Toto Süper Lig içerisindeki yarışı değerlendirdi. Son 3 maçta aldıkları sonuçlarla kırılma dönemi yaşadıklarını belirten Marin, rakiplerinin de benzer süreçler yaşayacağını iddia etti. 
 
Marin, milli maçlar için verilen aranın ardından yeniden yükselişe geçecekleri görüşünde. Alman yıldız, Trabzonspor'a transfer sürecini anlattı.
 
Trabzonspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu bildiğini söyleyen Marin, “Türkiye'ye gelmeden önce kulübüm Chelsea bana Trabzonspor'la ilgili bilgi verdi. Sevilla'da oynadığım dönemden takım arkadaşım M'bia ve Mehmet Ekici ile de görüştüm. İkisi de Trabzonspor'dan övgüyle söz etti. Trabzonspor'a geldiğimde de buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu kendim gördüm. taraftarımız muhtemeşem. Özellikle Galatasaray maçındaki gibi bir atmosferi daha önce hiç görmemiştim” dedi. 
 
Marin, bordo mavililerin sezona 4 maçta 3 galibiyetle başlamasının ardından gelen 3 mağlubiyetin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirterek,”Galatasaray maçına kadar iyi futbol oynadık ve bunun karşılığını aldık. O karşılaşmada ise fırsatlar yakalamamıza rağmen yenildik. Bu malesef bizim için bir kırılma dönemi oldu ve sonraki iki maçı da kaybettik. Bu süreçte milli takım arası bize iyi gelecektir. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Ligde istikrarlı olan takımın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğini ifade eden Marin, “Bizim yaşadığımız gibi diğer takımlar da inişler çıkışlar yaşayacaktır. Biz bu şanssız dönemi geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Hiçbir maç çantada keklik değil. Kim ligi sonuna kadar istikrarlı bir şekilde götürürse şampiyon olacaktır” dedi.
 
Marko Marin, bordo mavililerin forvet oyuncularını değerlendirdi. Çok kaliteli isimlere sahip olduklarını vurgulayan Marin, “3 santrforumuz da çok kaliteli ancak hepsinin de farklı özellikleri var. Cardozo golü koklayabilme özelliği daha yüksek bir futbolcu. N'Doye yapacağı derin koşularla bana fırsatlar yaratabilir. 
 
Marko Marin, Trabzonspor'a yalnızca sezon sonuna kadar oynamak için gelmediğini, kulübün istemesi halinde kariyerine bordo mavili takımda devam edebileceğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler