Marin Galatasaray'a gidecek iddiası doğru mu?

Trabzonspor'da Stephane Mbia'yla yaşanan sorunların ardından Marko Marin'in de kulüpten ayrılacağı belirtiliyordu. Alman futbolcunun alacakları nedeniyle bordo-mavili kulüple ilişkisini kesip Galatasaray'la anlaşacağı iddia ediliyordu. Ancak Trabzonspor B

Marin Galatasaray'a gidecek iddiası doğru mu?

Trabzonspor'da Stephane Mbia'yla yaşanan sorunların ardından Marko Marin'in de kulüpten ayrılacağı belirtiliyordu.

Alman futbolcunun alacakları nedeniyle bordo-mavili kulüple ilişkisini kesip Galatasaray'la anlaşacağı iddia ediliyordu. Ancak Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Örem, "Göreve geldiğimizde Marin dahil tüm futbolcuların alacaklarını ödedik. Marin'in serbest kalma durumu yok" dedi. 

Cardozo'da sıkıntı yok 

ASIM Örem, Oscar Cardozo hakkındaki ayrılık söylentilerini de yalanladı. Örem "Cardozo bizim için çok önemli bir futbolcu. Gitmeyecek" dedi. Örem, Sadi Tekelioğlu için "O Trabzonspor'un bir miğferi, askeri" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler