Marin formayı garantiledi

Bordo-Mavililer'in hücum gücüne büyük katkı sağlayan Marko Marin, bu formuyla formayı da garantiledi.   Önce bulduğu kısa süreleri çok iyi değerlendirdi, ardından da Galatasaray maçında kelimenin tam anlamıyla şov yaptı.   Bordo-Mavililer’in hücum gücüne

Marin formayı garantiledi
Bordo-Mavililer'in hücum gücüne büyük katkı sağlayan Marko Marin, bu formuyla formayı da garantiledi.
 
Önce bulduğu kısa süreleri çok iyi değerlendirdi, ardından da Galatasaray maçında kelimenin tam anlamıyla şov yaptı.
 
Bordo-Mavililer’in hücum gücüne büyük katkı sağlayan Marko Marin, bu formuyla formayı da garantiledi. Teknik direktör Şota’nın Osmanlıspor mücadelesindeki en büyük kozlarından biri de yine Alman oyuncu olacak. Karadeniz ekibinin hocası, Marko Marin ile Galatasaray performansı üzerine görüştü ve “Çok iyiydin. Kanat değiştirmen, oyuna yön vermen ve gol tehlikelerinin de içinde olman çok iyiydi. Bunları geliştirerek sürdürmeni istiyorum. Ancak bir şey daha var. O da tehlikeli bölgelerde daha fazla risk almaktan kaçınma. Sen bunu yapabilecek bir oyuncusun” hatırlatmalarında bulundu.
 
Ayrıca Marko Marin’i antrenmanlarda yine serbest oyuncu olarak kullanan teknik direktör Şota, Erkan ve Yusuf’tan da Alman yıldıza alan açmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler