Mandıralı:Sıkıntılar dışarıya nasıl yansıyor?

Trabzonspor'un eski hocası Hami Mandıralı, bordo-mavili ekibin yeniden ayağa kalkması için teknik ekibi ve futbolcusu ile omuz omuza vermesi gerektiğinin altını çizdi. Ligin ilk haftalarında başarılı sonuçlar alan ekibin ayrı ekip olduğuna vurgu yapan Man

Mandıralı:Sıkıntılar dışarıya nasıl yansıyor?

Trabzonspor'un eski hocası Hami Mandıralı, bordo-mavili ekibin yeniden ayağa kalkması için teknik ekibi ve futbolcusu ile omuz omuza vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Ligin ilk haftalarında başarılı sonuçlar alan ekibin ayrı ekip olduğuna vurgu yapan Mandıralı, "Bu takımı ayağa kaldıracak olan teknik ekiptir ancak oyuncu kadrosunun da birbirine destek olmak zorunluluğu vardır. Sezon başında nasıl iyi sonuçlara imza attıysalar yine aynısını yapabilecek kalitedeler" diye konuştu. Takımdaki sorunları sportif direktör ve teknik ekibin çözeceğini de belirten Mandıralı, "Takım içinde yaşanan olumsuzlukların nasıl dışarı yansıdığını ve yansıtıldığını da anlamak mümkün değil" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor