Mandıralı’nın Galatasaray Planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Galatasaray maçında saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etmeleri için uyardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor maçının ardından 21 Şubat Pazar günü deplasmanda oy

Mandıralı’nın Galatasaray Planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Galatasaray maçında saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etmeleri için uyardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor maçının ardından 21 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçında camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun farkında olduklarını söyledi. Futbolcuları da bu karşılaşmada saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etmeleri konusunda uyaran Mandıralı, Galatasaray'ın maçlarını tekrar tekrar izleyerek, rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyuncularına ezberletiyor. Takımdaşlık ruhunun sahaya yansıması için yoğun bir çaba sarf eden Hami Mandıralı'nın özellikle tecrübeli isimlerden maç içerisinde sorumluluk almalarını istediği öğrenildi.

"TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zor günleri geride bırakmak istediklerini belirterek, "Daha cesur bir futbol oynayacağız, her maçı kazanmak için mücadele ediyoruz. Kazanmaya ihtiyacımız var. Galatasaray maçını kazanmaya gideceğiz. Biz sadece kazanmayı düşünüyoruz. Başka bir şey düşünmüyoruz. Dolayısıyla bu zorlu maçtan 3 puan alacak kapasitemizin de olduğunu düşünüyorum. Bu tür maçlar taraftarlarımızın biraz olsun kendisini mutlu hissetmesi açısından çok önemli. Çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor