Mandıralı'dan Zorunlu değişiklik

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında 4 oyuncunun kırmızı kart görmesi ve takımda bulunan sakat oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın Osma

Mandıralı'dan Zorunlu değişiklik

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşı karşıya geliyor.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında 4 oyuncunun kırmızı kart görmesi ve takımda bulunan sakat oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın Osmanlıspor karşısında kimlere şans vereceği merakla bekleniyordu.

Karşılaşma öncesinde Mandıralı'nın 11'i belli olurken genç teknik adam kalede Onur'la başladı. Savunmada Bosingwa, Mustafa, Akakpo ve Musa Nizam görev alacak. Önlerinde Fatih Atik ve Okay'a forma şansı veren Mandıralı, orta sahada Erkan, Merin ve Sefa'yı sahay sürdü. Hücum hattında ise Muhammet Demir forma giyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler