Mandıralı'dan Lucescu itirafı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı takımın son durumundan transfere, kulübün ekonomik yapısından Mircea Lucescu'ya kadar birbirinden dobra açıklamalarda bulundu. Hami Mandıralı, Sefa'yı sildi Hami Mandıralı "Trabzonspor'un derdi hoca değil, oyunc

Mandıralı'dan Lucescu itirafı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı takımın son durumundan transfere, kulübün ekonomik yapısından Mircea Lucescu'ya kadar birbirinden dobra açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı, Sefa'yı sildi

Hami Mandıralı "Trabzonspor'un derdi hoca değil, oyuncular. Oyuncularımız kendi kabuğundan çıkamadılar. Benim için Trabzonspor söz konusu olunca akan sular durur. Eğer bir oyuncu herkesin alacağı varken gidip Trabzonspor'umu mahkemeye veriyorsa bir daha bu takımda forma giyemez. Sefa Yılmaz'a 6 maç forma verdim. O da bizi alacaklarından dolayı mahkemeye verdi. Bir daha kolay kolay takım da yer alamaz. Zor günler geçirdiğimiz doğru. Başkanımız gece gündüz çalışıyor. Dolayısıyla herkes elini taşın altına koyacak" dedi.

'Lucescu ile çalışmaktan gurur duyarım'

Mandıralı Lucescu konusunda ise "Yabancı hocalar kaliteli ama bizim gibi değiller. Profesyonel yaşıyorlar. Kötü sonuçlar sonrası bizim gibi kahrolmazlar. Lucescu haberleri her zaman çıkıyor. Gelsin Lucescu, onunla çalışmaktan gurur duyarım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor