Mandıralı'dan ilk galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı'nın ikinci dönemindeki ilk galibiyetini aldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a grup maçlarında deplasmanda 2-0 yenilen daha sonra kupanın son 16 turunda da

Mandıralı'dan ilk galibiyet
Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı'nın ikinci dönemindeki ilk galibiyetini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a grup maçlarında deplasmanda 2-0 yenilen daha sonra kupanın son 16 turunda da sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak elenen, ligde de aynı rakibine Manisa'da 2-1 kaybeden bordo-mavililer, bu kez Mandıralı yönetiminde sahadan galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Mandıralı, ikinci döneminde Trabzon'daki ilk lig maçında 3 puan sevinci yaşadı. Bordo-mavililer, ligde 3 maç aradan sonrada galip gelerek kötü gidişatını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor