Mandıralı'dan gözdağı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımın başında çıktığı ilk üç maçta alınan mağlubiyetlerin andından Kayserispor karşısında gelen galibiyetle kendisini buldu. Mandıralı, Kayserispor galibiyetinin sadece üç puan olmadığını, öz güven kazanımı a

Mandıralı'dan gözdağı!
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımın başında çıktığı ilk üç maçta alınan mağlubiyetlerin andından Kayserispor karşısında gelen galibiyetle kendisini buldu. Mandıralı, Kayserispor galibiyetinin sadece üç puan olmadığını, öz güven kazanımı adına da çok önemli olduğunu söyledi. Mandıralı, ligde Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları derbi için ise iddialı konuştu. Mandıralı, Kayserispor maçındaki olumlu havayı Galatasaray derbisine de yansıtmak istediklerini ifade ederek, "Galatasaray'ı mağlup etmeye gideceğiz. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek, başka bir şey düşünmüyoruz. Bu tür maçlar taraftarlarımızın biraz olsun kendisini mutlu hissetmesi açısından çok önemli. Çok çalışacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Derbi sıçrama noktası 
Derbinin hem taraftarın gönlünü hem de bir seri yakalamak için önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünen Mandıralı, "Maalesef birçok şanssızlık yaşadığımız bu sezon şampiyonluk yarışından koptuk. Kupadan da elendik. Ancak bu köklü camiada hedefler bitmez. Avrupa kupalarına katılmak için vargücümüzle sonuna kadar savaşmamız gerekiyor ve bunu yapacağız. Hedefimiz artık ligde ilk 4'e girmek. G.Saray'ı da yenersek moral için büyük bir sıçrama olacaktır" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor