Mandıralı'dan futbolculara uyarı!

Son iki galibiyetle Avrupa kupalarına göz kırpan bordo-mavililer, Başakşehir karşısında işi şansa bırakmayacak. İdman sonrası oyuncularıyla konuşan Mandıralı, “Zor günler geçti. Performansınızdan memnunun ancak hak eden hafta sonu sahada olacak” dedi   Tr

Mandıralı'dan futbolculara uyarı!
Son iki galibiyetle Avrupa kupalarına göz kırpan bordo-mavililer, Başakşehir karşısında işi şansa bırakmayacak. İdman sonrası oyuncularıyla konuşan Mandıralı, “Zor günler geçti. Performansınızdan memnunun ancak hak eden hafta sonu sahada olacak” dedi
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında konuk edeceği Medipol Başakşehir’i devirip, bu sezon ilk kez 3’te 3 yaparak yükselişini sürdürmek ve az da olsa Avrupa kupalarına katılma umudunu son haftaya taşımanın hesaplarını yapıyor.
 
Geride kalan haftalarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Hami Mandıralı, uzun bir aranın ardından karşılaşmaya ideal 11’iyle çıkma şansı yakalarken, kadro derinliğinin artması teknik heyetin de elini güçlendirmiş durumda.
 
"ÇIKIŞIMIZI PERÇİNLEMELİYİZ"
 
İdman sonrası futbolcularıyla özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilen Mandıralı’nın, Başakşehir maçının öneminden bahsettiği kaydedildi.
 
Mandıralı, “İki haftalık çıkışımızı bu maçta perçinlemeliyiz. Maçtan galip ayrılarak Avrupa şansımızı sürdürmek bizim şu anki tek amacımız. Eksik oyuncumuz kalmadı. Kadro yeniden hep bir arada. Herkesin performasından tek tek memnunun ancak hak eden hafta sonu formayı üzerine geçirecek” diyerek oyuncularına bir dizi uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler