Mandıralı'dan eleştirenlere çağrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Konyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kadordaki eksikliker nedeniyle sitem eden Mandıralı şöyle konuştu; Rakibimizin gücünü biliyoruz. Formdalar ama bizde çıkış arayan bir takımız. Bir seri yakalamamız

Mandıralı'dan eleştirenlere çağrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Konyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kadordaki eksikliker nedeniyle sitem eden Mandıralı şöyle konuştu;

Rakibimizin gücünü biliyoruz. Formdalar ama bizde çıkış arayan bir takımız. Bir seri yakalamamız lazım. Umarım buradan mutlu döneriz ve evimize mutlu döneriz. Oyuncularımız bugün savaşçı özelliklerini sahaya yansıtarak kazanırız. Teknik adam olarak eleştirilere her zaman açık olduk. Ama insanlar eleştirirken biraz ellerini vicdanlarına koysunlar. Geleli 40 gün oldu daha ideal kadroyla oynayamadık. Kıpırdanma var ama bir türlü sonuç gelmedi, taraftar da haklı olarak sonuca bakıyor. İdeal kadromuzla daha güzel işler yaparız diye düşünüyorum inşaallah bugün başlangıcı yaparız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor