Mandıralı'dan büyük revizyon!

Trabzonspor'da Akhisar maçında sakatlıkları bulunan Onur, Mehmet, Cardozo ve Güray, hasta olan Aykut ve kart cezalısı olan Cavanda forma giyemedi. Manisa'ya gelen Mustafa da sakatlığı geçmediği için kadroya alınmadı. Teknik direktör Hami Mandıralı, büyük

Mandıralı'dan büyük revizyon!

Trabzonspor'da Akhisar maçında sakatlıkları bulunan Onur, Mehmet, Cardozo ve Güray, hasta olan Aykut ve kart cezalısı olan Cavanda forma giyemedi. Manisa'ya gelen Mustafa da sakatlığı geçmediği için kadroya alınmadı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, büyük bir sürprize imza atarak ideal 11'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Erkan ve Aytaç'ı kulübeye oturttu ve Sefa ile Fatih Atik 'i ilk 11'de sahaya sürdü. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Akhisar maçına göre kadroda 7 isim değişti.

Onur, Cavanda, Özer, Aytaç, Cardozo, Erkan ve Güray'ın yerine dün Esteban, Douglas, Bosingwa, Fatih Atik, Sefa, Marin, Muhamet Demir oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor