Mandıralı ve Akçay karşı karşıya

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan karşılaşmada Mustafa Akçay ve Hami Mandıralı kozlarını paylaşacak.    2013-14 sezonunun 20. haftasına kadar Trabzonspor'u birlikte çalıştıran Mustafa Akçay-Hami Mand

Mandıralı ve Akçay karşı karşıya
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan karşılaşmada Mustafa Akçay ve Hami Mandıralı kozlarını paylaşacak. 
 
2013-14 sezonunun 20. haftasına kadar Trabzonspor'u birlikte çalıştıran Mustafa Akçay-Hami Mandıralı ikilisi 27 Şubat Cumartesi günü birbirlerine karşı mücadele edecekler. Söz konusu sezonun başında göreve gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın başına Mustafa Akçay'ı getirirken, yardımcılığını ise Hami Mandıralı yapmıştı. Akçay, 4-2 kaybedilen Akhisar Belediyespor maçının ardından görevinden ayrılmış, geri kalan haftalarda ise takımı Hami Mandıralı çalıştırmıştı. Trabzonspor için birlikte çalışan iki teknik adam bu kez birbirlerine rakip olacaklar. Trabzonlu iki teknik adam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak maçla birlikte ilk kez teknik adam olarak birbirlerine karşı mücadele edecekler.
 
İKİ TAKIMIN ARASINDA İKİ PUANLIK FARK VAR
 
Spor Toto Süper Lig'de iki takımın arasında ise iki puanlık fark bulunuyor. Mustafa Akçay'ın çalıştırdığı Osmanlıspor 29 puan ile 8. sırada yer alırken, Trabzonspor ise 27 puan ile 9. sırada yer alıyor. İki takımın da puana ihtiyacı olduğu haftada Akçay ve Mandıralı taktik savaşı verecek.
 
FARKLI DUYGU
 
Akçay ile Mandıralı 27 Şubat Cumartesi günü iki rakip teknik adam olarak karşı karşıya gelecekler. Trabzonspor adına görev yaptıkları dönemde birçok maçta omuz omuza veren, birlikte sevinip, birlikte üzülen iki teknik adam, bu kez başında bulundukları takımları için mücadele verecekler.
 
BİRBİRLERİNİ İYİ TANIYORLAR
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ile Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay birbirlerini çok iyi tanıyan iki teknik adam. Trabzonspor'da 7 ay boyunca birlikte çalışan iki ismin birbirlerini tanıyor olması ise cumartesi günü oynanacak karşılaşmada tam bir taktik savaşı olacağının da bir nevi göstergesi.
 
AKÇAY 4. KEZ TRABZONSPOR'A KARŞI MÜCADELE EDECEK
 
Teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor altyapısında başlayan, 1461 Trabzon ve Trabzonspor takımlarını çalıştıran Mustafa Akçay, teknik direktör olarak 4. kez Trabzonspor'a karşı taktik savaşı verecek. Ligde Trabzonspor'a karşı oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek maç kaybetmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler