Mandıralı uyardı: SAKIN!

Pazartesi günü saat 19.00'da Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken Teknik Direktör Hami Mandıralı futbolcularına uyarılarda bulundu   Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak Avrupa hedefini zorlamak isteyen Mand

Mandıralı uyardı: SAKIN!
Pazartesi günü saat 19.00'da Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken Teknik Direktör Hami Mandıralı futbolcularına uyarılarda bulundu
 
Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak Avrupa hedefini zorlamak isteyen Mandıralı, 3 puanın önemine dikkat çekerken iki futbolcusuna da ayrı bir uyarı yaptı.
 
Sarı kart sınırındaki Mustafa Yumlu ile Marin'le özel olarak görüşen genç teknik adam, bir sonraki hafta Avni Aker'deki Fenerbahçe maçında onlara ihtiyacı olduğunu söyleyerek " Sakın gereksiz kart görmeyin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler