Mandıralı: Trabzonspor kazansın biz zorlanalım"

Trabzonspor’un İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu.   Mandıralı yaptığı açıklamada, “kazanınca mutlu oluyorsunuz. Daha farklı bir duygu içinde oluyorsunuz bu duyguyu devam

Mandıralı: Trabzonspor kazansın biz zorlanalım"
Trabzonspor’un İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu.
 
Mandıralı yaptığı açıklamada, “kazanınca mutlu oluyorsunuz. Daha farklı bir duygu içinde oluyorsunuz bu duyguyu devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularımıza yapmaları gerekenleri söyledik. İyi hazırlandık. Aktörler sahada ve inşallah bizim için iyi bir maç oluyor. Sayı fazlalaşınca daha seçici oluyorsunuz. Bazen gençler isimlerden daha fazla işler yapıyorlar onları da değerlendiriyoruz. Trabzonspor kazanma duygusunu aldı mı kazanmaya devam eder. Trabzonspor kazansın biz zorlanalım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler