Mandıralı: "Seri galibiyetler alacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor maçı öncesi tam kadro çalışacak olmalarının takımdaki moral ve motivasyonu daha da artıracağına vurgu yaptı.   Mandıralı, takımın başına geldiğinde oldukça istekli olduğunu ve bu heyecanın halen d

Mandıralı: "Seri galibiyetler alacağız"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor maçı öncesi tam kadro çalışacak olmalarının takımdaki moral ve motivasyonu daha da artıracağına vurgu yaptı.
 
Mandıralı, takımın başına geldiğinde oldukça istekli olduğunu ve bu heyecanın halen devam ettiğini belirterek, "Maalesef istekli bir şekilde çalışmamıza rağmen bazen iyi sonuçlar alamıyoruz. Uzun bir aradan sonra ilk kez tam takım olarak Gaziantep'e gidecek olmamız bizim adımıza çok olumlu bir gelişme oldu. Gaziantepspor maçıyla moral bulacağız" ifadesini kullandı.
 
Mandıralı sözlerini şöyle tamamladı: "Çünkü bu iştahı şu anda takımda görebiliyorum. Biz teknik adamlar olarak oyuncuların sadece maça odaklanması ve onu düşünmesi için gereken mücadeleyi veriyoruz. Biraz daha sabır ve zamana ihtiyacımız var. Evet, ligin bitmesine az bir zaman kaldı ama bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. Seri galibiyetler alacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler