Mandıralı: Sahada adım atmadık yer bırakmayın

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Başakşehir ile oynanacak karşılaşmaya büyük önem veriyor.   Avrupa hedefi için en önemli sınav olan Başakşehir maçı öncesi futbolcularını motive etmeyi sürdüren Mandıralı, son haftalar

Mandıralı: Sahada adım atmadık yer bırakmayın
Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Başakşehir ile oynanacak karşılaşmaya büyük önem veriyor.
 
Avrupa hedefi için en önemli sınav olan Başakşehir maçı öncesi futbolcularını motive etmeyi sürdüren Mandıralı, son haftalarda aldıkları galibiyetlerin anlam kazanması için rakibi karşısında 3 puanın mutlak alınması gerektiğini vurguladı.
 
"Başakşehir'i de yenmemiz Avrupa hedefimiz için önemli bir adım olur." diyen genç teknik adam galibiyetlerle ayağa kalktıklarını söyleyerek "Uzun bir dönemin sonrasında tam kadro olarak maça çıkacağız. Sadece Aykut eksik. Şimdi herşeyimizi gösterme ve sahada basmadık yer bırakmama zamanı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler