Mandıralı reçeteyi yazdı

Trabzonspor'un bombacı lakaplı eski futbolcusu ve hocası Hami Mandıralı Trabzonspor'la ilgili tespitlerde bulundu. İşte Hami Mandıralı'nın sözleri;   “Trabzonspor’un kadrosuna kağıt üzerinde kimse bir şey diyemez. Her mevkide gerçekten de çok önemli isiml

Mandıralı reçeteyi yazdı
Trabzonspor'un bombacı lakaplı eski futbolcusu ve hocası Hami Mandıralı Trabzonspor'la ilgili tespitlerde bulundu.
İşte Hami Mandıralı'nın sözleri;
 
“Trabzonspor’un kadrosuna kağıt üzerinde kimse bir şey diyemez. Her mevkide gerçekten de çok önemli isimler var. Alternatifleri, hatta oynamayanlar bile bölgelerinin iyilerinden. Ancak bu kadro malesef beklentilerin çok uzağında kaldı. Çeşitli sebepler bunda etkili oldu. Bence en az 10 puan daha alabilirdi.”
 
‘Geç kalmamak lazım’
 
“Şimdi ligin ikinci yarısı gelecek sezon için büyük mana taşıyor. Eğer büyük hedefler peşinde koşulacaksa mutlaka adımları vakit kaybetmeden atmak gerekiyor. Ki yeni başkan Muharrem Usta, gerçekten de camiayı heyecanlandıracak, büyük hedefler açıkladı. Bunlar için de gereken adımları atacağına inanıyorum.”
 
‘Her zaman hazırım’
 
“Hoca konusu çok konuşuluyor, bana da gören her Trabzonsporlu soruyor... Ben bu kulübün bir ferdiyim, Trabzonspor beni ne zaman çağırdıysa şart, para konuşmadan gitmiş bir insanım. Tabii ki şu olmalı, bu olmalı demek yönetime saygısızlık olur. Mutlaka en iyisi için çalışacaklardır. Sadece kendi adıma ne zaman ihtiyaç olursa hazır olduğumu söyleyebilirim.”
 
‘Gelecekte etkiler’
 
“Trabzonspor’un çok geniş, hatta haddinden fazla geniş bir kadrosu var. 45 kadar profesyonel sözleşmeli oyuncu söz konusu. Bu ağır bir yük. Hem yöneten için hem de oynamak isteyen oyuncu için. Bir an önce karar verilmeli, eleme yapılmalı. Faydalanılacak isimler tutulmalı, diğerleri de itibarsızlaştırmadan, kolaylık sağlanarak gönderilmeli. Çünkü sıkıntılı giden her oyuncu, yarın öbürgün olumsuz hatıralarla Trabzonspor’un karşısına engel çıkarabilir.”
 
‘Cardozo iyi ama...’
 
“Takımın ihtiyaçları çok bariz; bir sol bek bir de forvet. Cardozo’yu kimse tartışamaz ama size uzun yolda hem onu hem takımı rahatlatacak bir isim daha şart. Sol bekte de eldekiler belli ki düşünülmüyor. Forvetten daha bariz bir sol bek sıkıntısı var. Bu şekilde direkt ilk 11’e yapılacak 2 takviye Trabzonspor’un sezonu kağıt üzerinde sorunsuz tamamlamasını sağlar. Kağıt üzerinde diye özellikle söylüyorum, çünkü istediğiniz kadar iyi kadro kurun belli ki takımın kafası rahat olmayınca sıkıntı çıkıyor. Bu ortamın da yaratılması, huzur ortamının sağlanması gerekli.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor