Mandıralı: ‘Ortak sevdamız Trabzonspor’

Mersin-Beşiktaş-Sivas serisinden çıkarılan 6 puanla rahat nefes alan teknik direktör Hami Mandıralı, bu sezon yaşanan tablonun herkes gibi kendisini de üzdüğünü, ancak şimdi tartışma değil, sezonu en iyi şekilde tamamlamak için uğraşma zamanı olduğunu söy

Mandıralı:  ‘Ortak sevdamız Trabzonspor’
Mersin-Beşiktaş-Sivas serisinden çıkarılan 6 puanla rahat nefes alan teknik direktör Hami Mandıralı, bu sezon yaşanan tablonun herkes gibi kendisini de üzdüğünü, ancak şimdi tartışma değil, sezonu en iyi şekilde tamamlamak için uğraşma zamanı olduğunu söyledi.
 
En büyük destekçilerinin her zamanki gibi taraftarları olacağını söyleyen Bordo-Mavililer’in hocası, “Trabzonspor’un gerçekleriyle örtüşmeyen ve sizleri olduğu kadar benim de içimi acıtan bu sezonki durumumuz için mazeret üretmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bugün herkesin desteğiyle takımı layık olduğu yerlere taşıma zamanı. Tartışılacak ne varsa sezon sonuna bırakılmalı ve bütün enerjimizi sahaya yönlendirmeliyiz” diye konuştu.
 
‘Ortak sevdamız Trabzonspor’
 
Karadeniz ekibinin hocası, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Trabzonspor, her kademesinde futbol oynamış ve parçası olmaktan onur ve gurur duyduğum bu büyük camia, her zaman en iyisini hak etmiş ve görmüştür. Tekrar söylüyorum, bugün yaşanan sorunları tartışma zamanı değil, zaman hep birlikte destek zamanı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor