Mandıralı o ismi kadroya almadı!

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, genç forvet Muhammet Beşir'i kadroya almadı. Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun teknik direktörlüğünde bolca şans verip "Trabzo

Mandıralı o ismi kadroya almadı!

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, genç forvet Muhammet Beşir'i kadroya almadı.

Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun teknik direktörlüğünde bolca şans verip "Trabzonspor'un yeni yıldızı" olarak parlamasını sağladığı Muhammet, Mandıralı döneminde şans bulmakta zorlanıyordu. Mersin karşısında da, Muhammet Demir'in sarı kart cezalısı olmasıyla birlikte Cardozo'nun yedeği olarak kadroda olması beklenen Muhammet Beşir, Mandıralı tarafından yine tercih edilmedi.

Öte yandan genç teknik adam ilk 11'de Cardozo'yu değerlendirirken yedek kulübesine başka bir forvet oyuncusu almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor