Mandıralı: Mazeretimiz yok

Trabzonspor’da Galatasaray maçında yaşanan olaylar ve 4 futbolcunun kırmızı kartla cezalı duruma düşmesi, Karadeniz ekibindeki kadro sıkıntısını katladı. Bordo-Mavililer’in hocası Hami Mandıralı, son dönemlerin en büyük kadro sıkıntısıyla karşı karşıya. O

Mandıralı: Mazeretimiz yok
Trabzonspor’da Galatasaray maçında yaşanan olaylar ve 4 futbolcunun kırmızı kartla cezalı duruma düşmesi, Karadeniz ekibindeki kadro sıkıntısını katladı. Bordo-Mavililer’in hocası Hami Mandıralı, son dönemlerin en büyük kadro sıkıntısıyla karşı karşıya. Osmanlıspor önünde Karadeniz ekibinde her bölgeyi etkileyen 9 kritik eksik var. Hami Mandıralı’nın kadroyu 18’e tamamlayabilmek için altyapıdan birkaç oyuncuyu da cumartesi günü kulübede oturtması bekleniyor. 
 
‘11 kişi çıkıyorsak...’
 
Her şeye rağmen mazeret üretme gibi bir lükslerinin olmadığının altını çizen Bordo- Mavililer’in teknik direktörü Hami Mandıralı, “Yaşanan olayları elbette kulübümüz her yönüyle takip ediyor, gerekli tepkileri veriyor. Bizler ise işin sportif tarafını yönetmekte sorumluyuz. Zor bir maç olacak, hem rakibin gücü hem de eksiklerimiz itibariyle. Ancak mazeret yok, sahaya 11 kişi çıkacağımıza göre en iyisini yapmak zorundayız” ifadelerini kullandı. 
 
Eksikler
 
Ekici ...................................(Sakat)
Cardozo............................. (Sakat)
Okay .................................. (Sakat)
Güray .................................(Sakat)
Douglas ............................(Cezalı)
Cavanda ...........................(Cezalı)
Aykut ................................ (Cezalı)
Özer ..................................(Cezalı)
Salih ..................................(Cezalı)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor