Mandıralı kimi seçecek?

Kaleyi koruduğu son 4 maçlık periyotta sadece kalesinde 2 gol gören ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Esteban’ın formu kaledeki rekabeti katlamış durumda. İyileşip takımla birlikte antrenmanlara çıkan, ancak hocası Hami Mandıralı’nın, “Tam olarak düz

Mandıralı kimi seçecek?

Kaleyi koruduğu son 4 maçlık periyotta sadece kalesinde 2 gol gören ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Esteban’ın formu kaledeki rekabeti katlamış durumda.

İyileşip takımla birlikte antrenmanlara çıkan, ancak hocası Hami Mandıralı’nın, “Tam olarak düzelmeden seni riske etmeyeceğiz” mesajıyla süreci bekleyen Onur’un bu haftadan itibaren tam anlamıyla hazır olacağı tahmin ediliyor. Bu durumda da Mandıralı’yı çok kritik bir tercih bekliyor. Genç hoca, karar için acele etmeyecek ve son antrenmana kadar tercihini gizli tutacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler