Mandıralı " İlk 4'ü yakalayabiliriz"

Ertelenen Beşiktaş maçından hemen önce göreve gelen Teknik Direktör Hami Mandıralı, ilk sert eleştirileriyle Akhisar elenişinden sonra karşılaştı.   Trabzonspor’un hedeflerinin bittiği sözlerine katılmadığını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in hocas

Mandıralı " İlk 4'ü yakalayabiliriz"
Ertelenen Beşiktaş maçından hemen önce göreve gelen Teknik Direktör Hami Mandıralı, ilk sert eleştirileriyle Akhisar elenişinden sonra karşılaştı.
 
Trabzonspor’un hedeflerinin bittiği sözlerine katılmadığını belirterek söze giren Bordo-Mavililer’in hocası, şunları söyledi:
 
“Öncelikle belirtmeliyim ki, burası Trabzon, burada hedefler bitmez. Kupadan elenmek tabi ki çok kötü. Oldukça sıkıntılı bir ilk yarı, fena sayılmayacak bir ikinci devre oynadık. Fakat olmadı, skoru çeviremedik. Artık Avrupa için ilk 4’ü kovalayacağız. Bunu başaracak potansiyelimiz var. Tek yapmamız gereken takımın potansiyelini sahaya da yansıtabilmek. Asla mazeret olarak söylemiyorum ama önemli eksiklerimiz vardı, kadro yapılanmasını buna göre yaptık. Şimdi yapmamız gereken bu maçtan gereken dersi çıkarıp önümüze bakmak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor